Podnikatelský záměr - Restaurace U Madly
«»
Popis:
1. Charakteristika výchozích podmínek
Restaurace U Madly se nachází na Velkém náměstí č.53 ve Strakonicích. Je zařízena ve skotsko-anglickém stylu. Kapacita restaurace je pro 40 osob.A sklepní salónek, který je otevřený pouze v sobotu, pojme 25 osob.
Jak už bylo řečeno, restaurace se nachází na Strakonicku. Je to oblast turisticky lákavá a Strakonice samotné leží na hlavním tahu vedoucím k přechodu Strážný, což se také osvědčilo jako strategicky výhodné pro restauraci. Mimo hostů z ČR sem zavítá i nemalé procento hostů cestujících z Německa nebo
Dle OKEČ restaurační služby spadají do pohostinství a stravování.
Společné stravování je činnost spojená s výrobou, prodejem a spotřebou jídel a nápojů pro zákazníky mimo domácnosti a mnohdy i mimo místo trvalého bydliště. Společné stravování je specifická oblast lidské činnosti, jejímž obsahem je výroba pokrmů a nápojů určená v převážné míře k bezprostřednímu prodeji a k bezprostřední konzumaci.
Klíčová slova:
analýza
vnější prostředí
SWOT matice
marketing
finance
kapacita
Obsah:
- 1. Charakteristika výchozích podmínek 2
2. Současná situace společnosti a vstupní údaje 2
3. Objektivní faktory - analýza vnějšího prostředí 2
3.1. Analýza globálního prostředí (STEP analýza) 2
3.2. Charakteristika odvětví 4
3.3. Analýza trhu 5
4. Analýza vnitřního prostředí 6
4.1. Analýza dosavadní strategie 6
4.2. Analýza zdrojů a kompetencí 6
4.3. Analýza hodnotového řetězce 7
4.4. Analýza Portfolia 8
4.5. SWOT matice 9
5. Návrh marketingové strategie 9
5.1. Marketingové cíle 9
6. Finanční analýza 12
6.2. Kapacitní ukazatele za rok 2005 12
6.3. Bilance nákladů, výnosů a zisku 12
6.4. Stanovení anuitních splátek 13
O souborech cookie na této stránce
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.