Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Konzervace (poznámky)

«»
Přípona
.doc
Typ
poznámky
Stažené
0 x
Velikost
0,1 MB
Jazyk
český
ID projektu
799
Poslední úprava
21.03.2010
Zobrazeno
673 x
Autor:
zadsemuser
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Potraviny

V potravinách jsou látky nezbytné k udržení životních pochodů ( k růstu a k obnově tkání,k získávání energie pro duševní a fyzickou činnost
),pro udržení tělesné teploty a pro zajištění všech dějů,které probíhají v těle.

Nejdůležitější složkou potravy jsou živiny.K nim patří sacharidy,neboli cukry,tuky a bílkoviny.Dalšími důležitými složkami potravy jsou i minerální látky,voda a vitaminy.Potraviny často obsahují i pochutiny.Jsou to látky pro lidský organismus postradatelné.Používají se na zpestření chuti ( různá koření,která zároveň podporují trávení).

Klíčová slova:

Konzervace

Potraviny


O souborech cookie na této stránce

Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.

Nastavení Povolit vše