Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 663
projektů

Poznámky na téma Polévky

«»
Přípona
.doc
Typ
poznámky
Stažené
0 x
Velikost
0,1 MB
Jazyk
český
ID projektu
10434
Poslední úprava
12.06.2017
Zobrazeno
930 x
Autor:
quadra
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
- Dlouho nebyly společností přijímány jako plnohodnotný pokrm
- Místo si našly až ve francouzském menu
- Význam má hlavně jako příjem tekutiny a rychle stravitelných surovin
Členíme:
- Podle chuti
o Sladké (ovocné)
o Slané
- Podle teploty
o Teplé
o Studené (bulharská polévka Tarator, Gaspacho, Vichyiessois, chlebová polévka)
Na jídelním lístku seřazeny:

- Hnědé (vývary A, B, C)
- Bílé (krémové, šlemové, zeleninové, mléčné, luštěninové)
- Přesnídávkové
- Speciální

Klíčová slova:

polévky

pokrm

vaření

servis

přesnídavka

kulajda



Obsah:
  • Hnědé polévky
    Bílé polévky
    Přesnídávkové polévky
    Speciální polévky
O souborech cookie na této stránce

Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.

Nastavení Povolit vše