Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 663
projektů

Suroviny pro masnou výrobu

«»
Přípona
.doc
Typ
poznámky
Stažené
0 x
Velikost
0,1 MB
Jazyk
český
ID projektu
9234
Poslední úprava
19.12.2016
Zobrazeno
975 x
Autor:
goldenlife
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Hlavní suroviny pro výrobu MV:
• vepřové - VSO, VL, VL II, VV s K, VV bez K, syrové hřbetní sádlo, vepřová kůže
• hovězí - HSO, HZV, HPV
• telecí, koňské, ovčí a kozí maso

Vedlejší jateční suroviny:
• vnitřnosti a krev jatečných zvířat
• i další orgány a maso (hlavy - vepřové, podjazyčí, krvavý ořez)

Další suroviny:
• poživatiny - pitná voda, jedlá sůl, rafinovaný cukr, sušené mléko, ječné Kroupy, houby, vejce, cukrový kulér, …
• koření
• přidatné látky - dusitan sodný, polyfosfáty (zvyšují vaznost, obsah limitován), kyselina askorbová (redukce), glukoso-delta-lakton, kyseliny (mléčná), mikrobiální startovací kultury

Klíčová slova:

masná výroba

suroviny

jateční suroviny

pitná voda

sůl

aditiva

údržnost

sacharidy



Obsah:
  • Hlavní suroviny pro výrobu mv:
    Vedlejší jateční suroviny:
    Další suroviny:
    Pitná voda
    Sůl a solící směsi
    Bílkovinné přísady
    Sacharidické přísady
    Koření
    Barva masných výrobků:
    Aditiva pro údržnost:
O souborech cookie na této stránce

Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.

Nastavení Povolit vše