Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 663
projektů


« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 15   |   Strana 1 / 1


Uni / Název projektu Kvalita MB Down
Stanovení bílkovin (aminokyselin) separačními metodami
91,3%
0,8 0x
Látky vonné a chuťové - senzoricky významné látky
90,5%
0,6 1x
Analytická chemie - vypracované otázky
90,5%
1,3 1x
Lipidy - Analytická chemie - Analýza potravin
90,3%
0,8 2x
Analytická chemie - Analýza potravin
90,2%
1,3 2x
Stanovení přirozených složek potravin
89,5%
0,8 0x
Cizorodé látky - Analýza potravin
89,1%
3,5 0x
Sacharidy - analýza potravin
88,9%
1,3 0x
Identifikace látky pomocí infračervené spektroskopie (IČ). Srovnání transmisní a reflexní techniky (KBr-tableta a ATR)
88,5%
0,7 0x
Analytická chemie - Optické metody
88,1%
1,5 0x
Vzorkování - analýza potravin
87,5%
0,3 1x
Vitaminy - Analytická chemie - Analýza potravin
86,3%
0,4 0x
Fyzikální vlastnosti látek: měření bodu tání, indexu lomu a pH
85,8%
2,0 0x
Aditivní - cizorodé látky
84,7%
1,1 0x
Analytická chemie - vypracované zkouškové otázky
84,3%
1,8 1x

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Záznamů na stranu:      Strana:
O souborech cookie na této stránce

Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.

Nastavení Povolit vše