Pojem Bezpečnost práce v kuchyni v tomto článku definujeme jako prevenci a ochranu zaměstnanců kuchyně před úrazem a poškozením zdraví z dlouhodobého působení negativních vlivů pracovního prostředí.Je třeba zdůraznit, že největší základy pro bezpečnost práce a ochranu zdraví v kuchyni se tvoří při projektování a realizaci kuchyně. Zde je však z projektů často zřejmá nedostatečná znalost projektantů.Pokud jsou v projektech chyby, nelze je často vůbec napravit jinak, než částečnou, nebo úplnou nov...
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.
▼ Nezbytné
Vždy povoleno. Technické uložení nebo přístup jsou nezbytně nutné pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si účastník nebo uživatel výslovně vyžádal.
▼ Analytické
Technické úložiště nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní agregované statistické účely.