Základní rozdělení metod v potravinářstvíA. Chemické a fyzikálně chemické metodypřesnější než metody mikrobiologické a biologickénejčastěji se pracuje s koncentrací c běžná chem. analýza se odehrává v g n. mg/l; koncentrace etylenu - μg - přístrojová hodnota, nelze chemicky vyřešitdruhou možností je produkce (generace) G hmota m [g] (Pozn.: Cu2+ vs. Cu0 - liší se nábojem, elektron je velmi malá částice => prakticky se hmotnostně neliší)jejich citlivost nelze hodnotit obecně, ale záleží na kon...
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.
▼ Nezbytné
Vždy povoleno. Technické uložení nebo přístup jsou nezbytně nutné pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si účastník nebo uživatel výslovně vyžádal.
▼ Analytické
Technické úložiště nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní agregované statistické účely.