Význam, funkce balení1. Chránit výrobek před znehodnocením - u potravin velmi významná fceobal = jeden z prostředků prodloužení údržnosti potravinochrana před vnějšími vlivy mechanickými, chemickými (oxidace apod.), fyzikálními (přístup vzduchu) a biologickými (MO)pasivní (pouhá ochrana) x aktivní (záměrná interakce obal - potravina) funkce obalu (ochranná atmosféra, povrch obalu půs. proti MO):obaly pro mikrovlnný ohřev (plastové, kovové obaly s lakem)balení v modifikované atmosféře2. Vytváření...
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.
▼ Nezbytné
Vždy povoleno. Technické uložení nebo přístup jsou nezbytně nutné pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si účastník nebo uživatel výslovně vyžádal.
▼ Analytické
Technické úložiště nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní agregované statistické účely.