1. Úvod a cieľ práceZa téma našej seminárnej práce sme si zvolili hodnotenie kvality čokolád. Danú tému sme si vybrali na základe toho, že čokoláda je známa už od dávnej minulosti a v súčasnosti ju obľubujú všetky vekové skupiny bez ohľadu na ich príjem.Pre Aztékov bola čokoláda posvätným nápojom. Čokoládový nápoj prinášali do svätýň bohov a pri kultových obradoch symbolizoval ľudskú krv. Aztékovia verili, že pohár tohto nápoja dá vojakovi silu na celý deň. Napriek tomu, že bol tento nápoj objav...
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.
▼ Nezbytné
Vždy povoleno. Technické uložení nebo přístup jsou nezbytně nutné pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si účastník nebo uživatel výslovně vyžádal.
▼ Analytické
Technické úložiště nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní agregované statistické účely.