Mikroskopie (světelná, elektronová, laserová anebo atomová) a další zobrazovací techniky jsou jedny z nejvhodnějších postupů pro hodnocení skladby a struktury potravin. Existuje pro to několik důvodů - mikroskopická stavba základních surovin je známá, změny po základních technologických postupech jsou popsány. Také lze využít cílené diagnostické metody. Mikroskopické metody umožňují získat přehled o rozmístění a velikosti součástí ve výrobku. V případě potřeby je mikroskopický obraz možné převés...
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.
▼ Nezbytné
Vždy povoleno. Technické uložení nebo přístup jsou nezbytně nutné pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si účastník nebo uživatel výslovně vyžádal.
▼ Analytické
Technické úložiště nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní agregované statistické účely.