Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových


« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 34   |   Strana 1 / 1


Uni / Název projektu Kvalita MB Down
Chléb a pečivo - technologické kroky
90,2%
0,2 0x
Technologie a hygiena výroby cukru
87,8%
0,2 1x
Med - význam ve výživě člověka
87,5%
6,9 1x
Ovoce a zelenina
87,0%
0,7 0x
Rostlinné tuky
86,3%
0,1 0x
Vejce - Jak by mělo vypadat kvalitní vejce ?
85,7%
0,1 0x
Produkční oblasti kávy
85,4%
0,1 0x
Luštěniny a jejich význam ve výživě člověka
85,0%
0,1 0x
Technologie a hygiena při výrobě čokolády, legislativa
83,9%
0,4 0x
Obiloviny a cereálie
83,8%
3,6 0x
Rooibos čaj - národní nápoj jižní Afriky
83,2%
0,7 0x
Výroba cukrovinek
82,8%
0,2 0x
Technologie a hygiena při zpracování obilovin ve mlýně, mlýnské obilné výrobky, legislativa
82,7%
0,1 0x
Sůl - specifikace soli
82,3%
1,2 0x
Čaj - pěstování, sklizeň, zpracování, fermentace
82,0%
0,1 0x
Koření - specifikace papriky
81,6%
3,7 0x
Technologie a hygiena produkce při zpracování a význam olejnin
81,0%
0,1 0x
La Pacho - Čaj ze „Stromu života“
81,0%
0,6 0x
Kávoviny (ve starší legislativě souhrnně pod „Kávové náhražky“)
80,5%
0,1 0x
Klasifikace francouzských vín
80,4%
0,1 1x
Výroba vína neboli vinifikace
79,8%
0,1 1x
Výroba vína
79,6%
0,1 3x
Pivo - výroba sladu a výroba piva
79,5%
0,1 0x
Poznámky k vínu
79,4%
0,1 0x
Cukrovinky
79,1%
0,2 0x
Nealkoholické nápoje
78,8%
0,1 0x
Rostlinné tuky a oleje
77,8%
0,1 0x
Koření - Kardamom
77,5%
0,3 0x
Jak se vyrábí pivo?
76,9%
0,1 0x
Chléb, výroba pečiva, trvanlivé pečivo
76,6%
0,3 0x
Charakteristika - těstoviny a kečupy
75,2%
0,1 0x
Koření
74,6%
0,1 0x
Technologie výroby cukru z cukrové řepy a cukrové třtiny
73,1%
0,1 7x
Trvanlivé pečivo
73,0%
0,1 0x

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Záznamů na stranu:      Strana:
O souborech cookie na této stránce

Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.

Nastavení Povolit vše