Úvod V této seminární práci mám zpracovat podnikatelský záměr nově otevřené restaurace (restaurační činnost). Tento podnikatelský záměr je fiktivní, i když jsou v něm obsaženy části, které vycházejí ze skutečnosti. Tuto seminární práci jsem si rozdělil do tří kapitol: l. Rozhodnutí o podnikání 2. Co je nutné pro zahájení činnosti 3. Technické údaje a propočty V kapitole 1, která má název “Rozhodnutí o podnikání” si představíme paní Novákovou, která jako první přišla s nápadem samostatně podnikat...
Získané informace:Dotazováno bylo celkem 10 lidí ve městě KarvináZ toho odpovídalo 8 žen a 2 mužiDítě v předškolním věku má 9 lidí a to děti od 1 do 5 letVšech 10 respondentů uvedlo, že bydlí v Karviné10 dotazovaných využívá pro své děti školku nebo jiné zařízení: z toho 6 respondentů využívá školku, 3 mikroškolku a 1 chůvu.Děti 5 respondentů pobývají ve školce či jiném zařízení 3 až 5 hodin, děti 4 respondentů 5 až 7 hodin, a děti 1 respondenta pobývají v zařízení 7 až 9 hodinPro 8 respondentů ...
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.
▼ Nezbytné
Vždy povoleno. Technické uložení nebo přístup jsou nezbytně nutné pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si účastník nebo uživatel výslovně vyžádal.
▼ Analytické
Technické úložiště nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní agregované statistické účely.