Těstoviny
«»
Popis:
Těstoviny
= potraviny vyrobené tvarováním nekynutého a chemicky nekypřeného těsta, připraveného z mlýnských obilných výrobků a vody, případně z vajec, přídatných látek a doplňků
Výroba
• příprava těsta
mouka, voda, případně vejce a ostatní látky se smísí v mísícím žlabu na tuhé těsto (přidává se jen asi polovina množství vody než je mouka schopná vázat)
Klíčová slova:
těstoviny
výroba
sušárna
legislativa
jakost
skladování
přeprava
kečupy
Obsah:
- Těstoviny
Výroba
Předsušárna
Sušárna
Legislativa
Členění na skupiny a podskupiny
Označování
Požadavky na jakost
Skladování a přeprava
Kečupy
Výroba
Požadavky na jakost
O souborech cookie na této stránce
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.