Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 663
projektů

Trvanlivé masné výrobky

«»
Přípona
.ppt
Typ
prezentace
Stažené
0 x
Velikost
0,2 MB
Jazyk
český
ID projektu
9244
Poslední úprava
19.12.2016
Zobrazeno
983 x
Autor:
goldenlife
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
» Trvanlivé tepelně opracované masné výrobky

» Trvanlivé tepelně neopracované - fermentované - masné výrobky

Trvanlivé tepelně opracované masné výrobky
» Inovecký, Vysočina
» trvanlivost
• tepelné opracování
• aktivita vody
• uzení
• pH

» surovina - mělněné HM, VM, sádlo
» zpracování ve zmrazeném stavu
» solení až při míchání
» narážení do klihovkových střev
» tepelné opracování
» sušení (8-12 dní)
• klimatizované komory
• konzervační metoda
• senzorické vlastnosti výrobků

Klíčová slova:

masné výrobky

tepelně opracované výrobky

syrové šunky

fermentované výrobky

salámy



Obsah:
  • Trvanlivé tepelně opracované masné výrobky
    Trvanlivé tepelně neopracované - fermentované - masné výrobky
    Výroba fermentovaných výrobků
O souborech cookie na této stránce

Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.

Nastavení Povolit vše