Trvanlivé masné výrobky
Popis:
» Trvanlivé tepelně opracované masné výrobky
» Trvanlivé tepelně neopracované - fermentované - masné výrobky
Trvanlivé tepelně opracované masné výrobky
» Inovecký, Vysočina
» trvanlivost
• tepelné opracování
• aktivita vody
• uzení
• pH
» surovina - mělněné HM, VM, sádlo
» zpracování ve zmrazeném stavu
» solení až při míchání
» narážení do klihovkových střev
» tepelné opracování
» sušení (8-12 dní)
• klimatizované komory
• konzervační metoda
• senzorické vlastnosti výrobků
Klíčová slova:
masné výrobky
tepelně opracované výrobky
syrové šunky
fermentované výrobky
salámy
Obsah:
- Trvanlivé tepelně opracované masné výrobky
Trvanlivé tepelně neopracované - fermentované - masné výrobky
Výroba fermentovaných výrobků
O souborech cookie na této stránce
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.