Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Zavedení norem řízení kvality podniků a výroby - prezentace

«»
Přípona
.ppt
Typ
prezentace
Stažené
2 x
Velikost
0,1 MB
Jazyk
český
ID projektu
3898
Poslední úprava
04.08.2014
Zobrazeno
1 790 x
Autor:
eliskabila
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
1.Systém QMS a normy řady ISO 9001

- Normy řady ISO 9001 se zabývají řízením organizací z hlediska zajišťování kvality produktů poskytovaných zákazníkům, tedy managementem jakosti.

- Význam pojmů jakost či kvalita lze v duchu těchto norem vyjádřit jako vlastnost produktu posuzovaná z hlediska plnění požadavků zákazníka, případně jiných stanovených nebo závazných požadavků.

ISO 9001

- ISO 9001 je mezinárodní norma zaměřená na management jakosti (QMS, SMJ), aplikovatelná pro organizace ze všech oblastí výroby a služeb.

- Zavedení SMJ umožňuje společnosti vybudovat si efektivnější a stabilnější organizaci s významnými obchodními vztahy a posílit pozici v konkurenčním prostředí v tuzemsku i v EU.

Klíčová slova:

ISO 9001

certifikace

normy

HACCP

evidence

management



Obsah:
  • 1.Systém QMS a normy řady ISO 9001
    ISO 9001
    ISO 9001: 2000.
    1.1. Specifikace norem skupiny ISO 9000
    Čtyři základní standardy ISO
    ISO 9001:2000
    Hlavní úrovně procesů kvality
    2. Změny v pojetí norem ISO 9001:1994 a ISO 9001:2000
    2.1 Nedostatky normy ISO 9001:1994
    2.2 Cíle a přínosy nové normy ISO 9001:2000
    2.3 Přínos nové normy ISO 9001:2000 pro činnost firmy
    3.1.Význam certifikace
    Druhy certifikace
    3.2.Postup certifikace
    Postup certifikace
    Vydání a udržování certifikace
    3.3. Certifikace systémů managementu ISO 22000
    Tři části standardu
    ISO 14000
    VDA 6.1
    QS 9000
    ISO/TS 16949 - Automobilový systémový standard
    PEFC - Certifikace lesů
    Certifikace spotřebitelského řetězce
    EMS, EMAS
    Zavádění a uplatňování EMS
    OH&SAS 18001
    Specifikace OHSAS 18 001:
    Normy HACCP
    HACCP a jeho fáze
    Certifikace systému zdravotní nezávadnosti - HACCP
    Postupy při zavádění HACCP
    Systém evidence v rámci HACCP
    10 hlavních kroků na cestě k certifikaci:
    Kroky certifikace
O souborech cookie na této stránce

Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.

Nastavení Povolit vše