Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 659   projektů
0 nových

Analýza společnosti Restaurace a Hotel Bílá paní s.r.o. a jejích konkurenčního prostředí

«»
Přípona
.docx
Typ
seminární práce
Stažené
0 x
Velikost
0,2 MB
Jazyk
český
ID projektu
12491
Poslední úprava
09.08.2018
Zobrazeno
918 x
Autor:
snoopydogg
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Úvod
V rámci předmětu Competitive Intelligence jsem zpracovala seminární práci, která se zabývá analýzou společnosti Restaurace a hotel Bílá paní s.r.o. a hodnotí její konkurenční prostředí. Seminární práce má danou strukturu, která je následující: analyzovaná společnost, produkty a služby, dále také související konkurenční firmy, odběratelé a partneři a další části, které budu následně charakterizovat.

Cíle a metodika
Hlavní cílem seminární práce je provést analýzu společnosti a na základě provedené analýzy dále zhodnotit konkurenční prostředí zkoumané firmy.

Klíčová slova:

analýza společnosti

model pěti konkurenčních sil

osoby

aktivity

restaurace

konkurenční prostředí



Obsah:
  • Úvod 4
    Cíle a metodika 5
    1 Analyzovaná společnost 7
    1.1 Předmět podnikání 7
    1.2 Historie společnosti 8
    2 Produkty a služby 8
    3 Související společnosti 8
    3.1 Restaurace Hotel u Budvaru s.r.o. 8
    3.2 Restaurace Jitřenka s.r.o. 9
    3.3 Restaurace U Papoušků s.r.o. 9
    3.4 Restaurace u Trpaslíka s.r.o. 9
    3.5 Hotel Vajgar spol. s r.o. 10
    3.6 Hotel Concertino s.r.o. 10
    4 Porterův model pěti konkurenčních sil 10
    4.1 Stávající konkurenti 10
    4.2 Potenciální konkurenti 11
    4.3 Síla dodavatelů 11
    4.4 Síla kupujících 11
    4.5 Hrozba substitutu 11
    5 Související osoby 12
    6 Související aktivity 12
    7 Související události 13
    8 Související místa 13
    9 Související témata 13
    10 Související pravidla 14
    11 Schéma KIT 15
    12 Analýza konkurenta dle Portera (analýza čtyř rohů) 16
    12.1 Odpovědi na základní otázky 16
    13 SWOT analýza pro konkurenta 17
    14 Zpravodajská analýza 18
    14.1 Analýza konkurenčních hypotéz 18
    14.2 Důkazy a argumenty 19
    14.3 Matice s hypotézami a důkazy 19
    14.4 Vyčištění matice 20
    14.5 Sestavení předběžných závěrů 20
    14.6 Analýza citlivosti závěrů pro některé kritické důkazy 21
    14.7 Relativní pravděpodobnost všech hypotéz 21
    14.8 Stanovení milníků pro následné sledování 21
    14.9 Zpravodajská analýza - ACH 23
    14.10 Související informační zdroje 24
    Seznam obrázků, grafů a tabulek 26
O souborech cookie na této stránce

Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.

Nastavení Povolit vše