Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 663
projektů

Marketingový mix - Tefal GC 702D Optigrill

«»
Přípona
.docx
Typ
seminární práce
Stažené
0 x
Velikost
0,1 MB
Jazyk
český
ID projektu
11477
Poslední úprava
31.01.2018
Zobrazeno
1 351 x
Autor:
royal.cut
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
Pro vytvoření marketingového mixu jsem si vybral elektrický gril Tefal GC 702D Optigrill od společnosti Tefal. Firma uvedla tento výrobek na trh druhé polovině roku 2014 a jedná se o první elektrický gril, který griluje automaticky -měří tloušťku a množství ingrediencí a následně přizpůsobí čas a teplotu přípravy.
Tento výrobek jsem si vybral, protože má velký potenciál na trhu uspět i se na něm udržet a protože výrobce francouzská firma Tefal je známa svojí kvalitou.
Cílem této práce je vytvořit marketingový mix, tak jak ho firma uskutečňuje a zhodnotit její strategie a politiky

Klíčová slova:

popsání produktu

klasifikace produktu

cena

distribuce

propagace

distribuční strategie



Obsah:
  • 0 Úvod 4
    1 PRODUKT 5
    Popsání produktu na základě informací 5
    První pohled 5
    Druhý pohled 5
    Třetí pohled 7
    Klasifikace produktu 7
    Klasifikace podle míry hmatatelnosti 7
    Klasifikace podle závislosti na trvanlivosti a materiální podstatě 7
    Klasifikace spotřebního zboží. 7
    Výrobkový mix 7
    Sortimentní politika a politika výrobkových skupin 8
    Politika atributů produktu 8
    Politika značky 8
    Politika kvality 9
    Politika obalu 9
    Politika služeb a záruk 10
    Životní cyklus výrobku 10
    Zavedení nového výrobku na trh? 10
    2 Cena 11
    Stanovení ceny 11
    Tvorba cen výrobkového mixu 11
    Kondiční politika 11
    Politika obchodních podmínek 12
    Dodací podmínky 12
    Platební podmínky 12
    Financování prodeje 12
    Rozhodnutí o změně ceny 12
    3 Distribuce 13
    Navržení distribuční strategie 13
    Výběr distribučního kanálu 13
    Výběr kooperačních vztahů 14
    Hodnocení výkonu distributorů 14
    4 PROPAGACE 14
    Postup při tvorbě komunikace 15
    Určení cílového přijemce 15
    Stanovení cíle komunikace 15
    Sestavení sdělení 15
    Výběr komunikační cesty 15
    Vypracování celkového rozpočtu na propagaci 16
    Výběr komunikačního mixu 16
    Vypracování systému měření účinnosti propagace 17
    5 Závěr 18
    6 Seznam použitých zdrojů: 19

Zdroje:
  • KANTOROVÁ, Kateřina. Marketing I, Vyd. 1. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2014, 77 s. ISBN 978-80-7395-707-0.
  • KANTOROVÁ, Kateřina. Marketing II, Vyd. 1. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2014, 92 s. ISBN 978-80-7395-815-2.
  • Heureka.cz [online]
  • Http://www.tefal.cz/ [online]
  • URBÁNEK, Tomáš. Marketing. 1. vyd. Praha: Alfa Nakladatelství, 2010. 233 s. ISBN 978-80-87197-17-2
O souborech cookie na této stránce

Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.

Nastavení Povolit vše