Písemná příprava obsluhy - Gastronomické praktikum
Popis:
Menu
Metropol bianco s citrónem
Vejce plněná žloutkovou fáší, domácí chléb
Voda Mattoni jemně perlivá
Pivo Pilsner Urquell
Slepičí polévka s domácími nudlemi
Sauvignon PREMIUM 2012,
suché bílé víno
výběr z hroznů, Vinařství Dufek
Dušené jehněčí se šalotkou
bylinkovými brambory
Dufek Aurelius 2011
polosladké bílé víno
výběr z hroznů
Piškotový beránek
Káva dle nápojového lístku
Digestiv: Karlovarská becherovka, Vaječný likér
Klíčová slova:
funkce
inventář
dispozice
menu
gastronomie
obsluha
Obsah:
- Osnova 2
Menu 3
Rozpis funkcí 4
Žádanka na inventář 5
Dispoziční řešení 7
Nákres založení 8
Příprava na provoz 9
Popis činnosti obsluhy 10
O souborech cookie na této stránce
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.