Podnikatelský plán - Otevření cukrárny
«»
Popis:
1 Charakteristika podniku a jeho cílů
1.1 Podnikatelský záměr:
Naše firma se bude zabývat výrobou a následným prodejem cukrářských výrobků. Konkrétně se bude jednat o drobné vánoční cukroví, různé druhy zákusků, dortů, cukrářských ozdob, které by byly prodávány odběratelům nebo zákazníkům, kteří by nakupovali přímo v prodejně.
1.2 Faktory úspěchu:
Úspěch naší firmy zakládáme na zjištění, že v obci Kostice se nenachází firma s přímou výrobou cukrářských výrobků a kvalitními službami. V okolí obce se nachází pouze prodejny a výrobny s vysokými cenami a nekvalitními výrobky.
1.3 Podnikové cíle:
Naším cílem bude vyrábět kvalitní produkty za optimální ceny. Firma hodlá v prvním roce expandovat a vytvořit silnou pozici na trhu. Velmi důležitým cílem bude pro podnik prosperita, efektivita a vytvoření stálé klientely.
Klíčová slova:
podnik
charakteristika
lokalita
trh
konkurence
řízení podniku
minimalizace rizik
Obsah:
- 1 Charakteristika podniku a jeho cílů 3
1.1 Podnikatelský záměr: 3
1.2 Faktory úspěchu: 4
1.3 Podnikové cíle: 4
2 Popis podniku 4
2.1 Forma podnikání 4
2.2 Lokalita 4
2.3 Způsob vedení účetnictví 4
2.4 Zákonná a jiná pojištění 4
2.5 Zajištění potřebných vstupů 4
3 Popis výrobku 5
3.1 Výrobek 5
3.2 Cílová skupina 5
3.3 Konkurenční výhoda 5
4 Postavení firmy na trhu, konkurence a marketing 5
4.1 Trh a konkurence 5
4.2 Marketingová komunikace 5
5 Technicko-technologická charakteristika 5
6 Finanční plán 6
6.1 Zahajovací rozvaha ke dni 1. 2. 2011 v Kč 6
6.2 Majetek podniku 6
6.3 Daňový odpisový plán 6
6.4 Měsíční náklady 7
6.5 Měsíční zisk/ztráta 7
7 Vztah podniku k životnímu prostředí 8
8 Informace o řízení podniku 8
8.1 Profesní a osobní údaje o majitelce firmy 8
8.2 Profesní a osobní údaje o zaměstnancích firmy 8
9 Rizika projektu 8
9.1 Vnitřní rizika 8
9.2 Vnější rizika 9
9.3 Minimalizace rizik 9
10 Příloha 9
O souborech cookie na této stránce
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.