Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 663
projektů

Podnikatelský plán - Otevření cukrárny

«»
Přípona
.doc
Typ
seminární práce
Stažené
23 x
Velikost
0,1 MB
Jazyk
český
ID projektu
5843
Poslední úprava
01.06.2015
Zobrazeno
3 405 x
Autor:
petr.cerny
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
1 Charakteristika podniku a jeho cílů
1.1 Podnikatelský záměr:
Naše firma se bude zabývat výrobou a následným prodejem cukrářských výrobků. Konkrétně se bude jednat o drobné vánoční cukroví, různé druhy zákusků, dortů, cukrářských ozdob, které by byly prodávány odběratelům nebo zákazníkům, kteří by nakupovali přímo v prodejně.
1.2 Faktory úspěchu:
Úspěch naší firmy zakládáme na zjištění, že v obci Kostice se nenachází firma s přímou výrobou cukrářských výrobků a kvalitními službami. V okolí obce se nachází pouze prodejny a výrobny s vysokými cenami a nekvalitními výrobky.
1.3 Podnikové cíle:
Naším cílem bude vyrábět kvalitní produkty za optimální ceny. Firma hodlá v prvním roce expandovat a vytvořit silnou pozici na trhu. Velmi důležitým cílem bude pro podnik prosperita, efektivita a vytvoření stálé klientely.

Klíčová slova:

podnik

charakteristika

lokalita

trh

konkurence

řízení podniku

minimalizace rizik



Obsah:
  • 1 Charakteristika podniku a jeho cílů 3
    1.1 Podnikatelský záměr: 3
    1.2 Faktory úspěchu: 4
    1.3 Podnikové cíle: 4
    2 Popis podniku 4
    2.1 Forma podnikání 4
    2.2 Lokalita 4
    2.3 Způsob vedení účetnictví 4
    2.4 Zákonná a jiná pojištění 4
    2.5 Zajištění potřebných vstupů 4
    3 Popis výrobku 5
    3.1 Výrobek 5
    3.2 Cílová skupina 5
    3.3 Konkurenční výhoda 5
    4 Postavení firmy na trhu, konkurence a marketing 5
    4.1 Trh a konkurence 5
    4.2 Marketingová komunikace 5
    5 Technicko-technologická charakteristika 5
    6 Finanční plán 6
    6.1 Zahajovací rozvaha ke dni 1. 2. 2011 v Kč 6
    6.2 Majetek podniku 6
    6.3 Daňový odpisový plán 6
    6.4 Měsíční náklady 7
    6.5 Měsíční zisk/ztráta 7
    7 Vztah podniku k životnímu prostředí 8
    8 Informace o řízení podniku 8
    8.1 Profesní a osobní údaje o majitelce firmy 8
    8.2 Profesní a osobní údaje o zaměstnancích firmy 8
    9 Rizika projektu 8
    9.1 Vnitřní rizika 8
    9.2 Vnější rizika 9
    9.3 Minimalizace rizik 9
    10 Příloha 9
O souborech cookie na této stránce

Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.

Nastavení Povolit vše