Popis:
Úvod
V této seminární práci mám zpracovat podnikatelský záměr nově otevřené restaurace (restaurační činnost). Tento podnikatelský záměr je fiktivní, i když jsou v něm obsaženy části, které vycházejí ze skutečnosti.
Tuto seminární práci jsem si rozdělil do tří kapitol:
l. Rozhodnutí o podnikání
2. Co je nutné pro zahájení činnosti
3. Technické údaje a propočty
V kapitole 1, která má název “Rozhodnutí o podnikání” si představíme paní Novákovou, která jako první přišla s nápadem samostatně podnikat. Představíme si celou její rodinu, které se tento podnikatelský plán bude také týkat. Blíže si povíme o tom, co přivedlo paní Novákovou na myšlenku začít podnikat , a také jaké má k tomu předpoklady.
Ve druhé kapitole - “Co je nutné pro zahájení podnikatelské činnosti” si povíme o tom, co všechno musí paní Nováková před zahájením činnosti udělat, aby neporušila žádný zákon, nebo předpis.
Klíčová slova:
podnikatelský plán
zakladání podniku
podnikání
podmínky
propočty
Obsah:
- Úvod
l. Rozhodnutí o podnikání
2. Podmínky pro podnikání - co je nutné pro zahájení činnosti
3. Technické údaje a propočty
Závěr