Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 663
projektů

Skladovací prostory společnosti AutoTrans - Seminární práce na téma s cílem efektivního systému skladování

«»
Přípona
.docx
Typ
seminární práce
Stažené
0 x
Velikost
0,2 MB
Jazyk
český
ID projektu
11533
Poslední úprava
05.02.2018
Zobrazeno
1 348 x
Autor:
royal.cut
Facebook icon Sdílej na Facebooku
Detaily projektu
Popis:
1 Úvod:
Projekt se zabývá skladováním zeleniny a ovoce, která je živnostníkem odebírána z centrálního velkoskladu Efes (http://www.efes.cz/) v Praze, dále pak uchovávána ve skladu v Litoměřicích a následně dodávána do maloobchodů, živnostníkům a prodávána na trzích. Systém skladu v Litoměřicích je nepropracovaný a dochází tak ke zbytečné ztrátovosti formou neprodejného zboží a vzniklých více prací spojených s jeho likvidací.
Jméno živnostníka: Josef Patlejch, Autotrans
Adresa skladovacích prostor: Pokratická 141/55, Litoměřice

2 Metodika:
V projektu řešíme systém skladu v Litoměřicích. Sklad je zásoben zhruba 10-15 druhy zeleniny a ovoce, které mají nejrůznější odrůdy. Skladový systém je momentálně nepropracovaný a nedokumentovaný. Při řešení vezmeme v úvahu veškeré informace o stávajícím způsobu skladování. Také musíme určit čas, po který můžeme jednotlivé druhy zboží uchovat a jejich obratovost. Na základě nashromážděných informací pak vypracujeme plán skladování.

Klíčová slova:

skladování

funkce skladu

třídění skladu

situace ve skladu

klimatizace

ovoce

zelenina

směrnice



Obsah:
  • 1 Úvod: 2
    2 Metodika: 2
    3 Cíl: 2
    3.1 Teorie skladování 2
    3.1.1 Funkce skladu: 3
    3.1.2 Uskladnění produktů: 3
    3.1.3 Třídění skladů 4
    3.2 Zásady navrhování skladů 4
    3.2.1 Jak správně skladovat ovoce a zeleninu ? 5
    3.2.2 Ideální prostor pro uchování zeleniny 7
    4 Praktická část: 7
    4.1 Stávající situace ve skladu 7
    4.2 Dodávané zboží 8
    Ovoce 8
    Zelenina 8
    5 Optimalizace procesu skladování 10
    5.1 Současný stav: 10
    5.2 Navrhovaná řešení: 10
    5.2.1 Regálový systém pro skladování ovoce a zeleniny 10
    5.2.2 Klimatizace 11
    5.2.3 Směrnice pro příjem, uchování a výdej zboží 12
    6 Závěry a přínosy 13
    7 Seznam obrázků a tabulek 14
    8 Použitá literatura: 14
O souborech cookie na této stránce

Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.

Nastavení Povolit vše