Tradiční česko-slovenská kuchyně
Popis:
• Sídlo - Zlín
• Služba - restaurační zařízení
• Klasifikace - terciální sektor
• Zvyšování kvality služeb - personál
• Strategie - marketing vztahů
• Hlavní konkurenti - Potrefená husa, Koliba u Černého medvěda, Myslivna
• majitel = ředitel
• provozní s požadovaným vzděláním
• vrchní číšník a obsluha
• vrchní kuchař a pomocní kuchaři
• uklizečky
Majitel je zároveň ředitelem firmy. Za provoz restaurace je zodpovědné provozní, který vytváří základní harmonogram pro vrchní číšníky a vrchního kuchaře, kteří dále zpracovávají rozvržení pracovní doby pro pomocné kuchaře a ostatní obsluhu. Uklizečky jsou podřízeny přímo provoznímu.
Klíčová slova:
majitel
uklizečky
firma
restaurace
marketing
Obsah:
- 1 Charakteristika firmy 3
2 Řízení firmy 4
2.1 Organizační struktura a způsob řízení 4
2.2 Poslání, vize a cíle firmy 4
2.3 Cílová skupina 4
2.4 Zacílení 4
2.5 Umístění 5
2.6 4 C 5
2.7 Marketingový mix 5
3 Produkt 6
3.1 Výhody = speciální vlastnosti 6
3.2 Výhody konkurence 6
3.3 Úrovně produktu 6
3.4 Služby spojené s produktem 6
3.5 Produkt a cena 6
3.6 Argumenty na námitky odběratelů 7
4 Distribuce 8
4.1 Otevírací doba 8
5 Komunikace 9
5.1 Nástroje marketingové komunikace 9
5.2 Výhody a nevýhody médií 9
5.3 Plán reklamní kampaně (5m) 10
5.4 Rozpočet 11
6 Lidé 12
6.1 Personál 12
6.2 Školení pro zaměstnance 12
6.3 Motivační prvky: 12
7 Procesy 13
7.1 Dotazník 13
7.2 Zvýšení poptávky 13
7.3 Části procesu 13
8 Materiální prostředí 14
8.1 Prvky 14
8.2 Barvy 14
8.3 Corporate identity 14
O souborech cookie na této stránce
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.