Popis:
V naší seminární práci se budeme zabývat řešením podnikatelského plánu restauračního zařízení XXX. Která bude zaměřena na typicky českou kuchyni.
Jedná se o teoretickou práci, při které se máme seznámit s postupy, jak celé podnikání naplánovat, zajistit, úspěšně realizovat a dopracovat se úspěchu v podnikání, což se můžu pro jednotlivé podnikatele lišit, ale většinou to bývá ve většině případů zisk, a zřídka kdy spokojenost zákazníků, která je až na druhém místě.
Chtěli bychom se zaměřit na restaurační zařízení ve městě Vidnava, které leží na hranici s Polskem. V této oblasti je podle průzkumu trhu o zařízení tohoto typu zájem a je zde malá konkurence.
Klíčová slova:
realizace
strategie
organizace společnosti
ekonomická studie
podnikatelský plán
restaurace
Obsah:
- Úvod 3
1. Realizační resumé 4
1.1. Popis objektu 4
1.2. Popis trhů 4
1.3. Zákazníci 5
1.4. Konkurence 5
1.5. Dodavatelé 5
1.6. Organizační schéma 6
2. Strategické zaměření na období 5 let 7
2.1. Dlouhodobé cíle 7
2.2. Strategie 7
3. Organizace společnosti 8
3.1. Charakteristika zaměstnanců 8
4. Výsledky technicko-ekonomické studie 9
4.1. Umístění výrobní jednotky 9
4.2. Požadavky na infrastrukturu 9
4.3. Technologie a výrobní zařízení 9
4.4. Pracovní síly 9
5. Finanční část podnikatelského plánu 10
5.1. Odhad investičních nákladů 10
5.2. Předpokládaný splátkový kalendář úvěru 11
5.3. Rozvaha restaurace 11
5.4. Odpisy 11
5.5. Odhad provozních nákladů 12
5.6. Odhad tržeb 13
5.7. Výkaz zisků a ztrát v Kč 13
5.8. Odhad peněžních toků v Kč 14
Závěr 15
Přílohy