Bezpečnost práce a ochrana zdraví pracovníků v kuchyni
«»
Popis:
Pojem Bezpečnost práce v kuchyni v tomto článku definujeme jako prevenci a ochranu zaměstnanců kuchyně před úrazem a poškozením zdraví z dlouhodobého působení negativních vlivů pracovního prostředí.
Je třeba zdůraznit, že největší základy pro bezpečnost práce a ochranu zdraví v kuchyni se tvoří při projektování a realizaci kuchyně. Zde je však z projektů často zřejmá nedostatečná znalost projektantů.Pokud jsou v projektech chyby, nelze je často vůbec napravit jinak, než částečnou, nebo úplnou novou rekonstrukcí.Pokud je kuchyň postavena a zprovozněna dobře,pak záleží pouze na vedoucím a pracovnícich kuchyně jak se s touto problematikou potýkají.
Klíčová slova:
bezpečnost práce
kuchyně
ochrana pracovníků
aplikované projekty
provoz kuchyně
Obsah:
- 1. Zásady bezpečnosti práce a ochrany zdraví v kuchyni aplikované v projektech
2. Požadavky na bezpečnost a ochranu zdraví při provozování kuchyní
O souborech cookie na této stránce
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.