Charakteristika - těstoviny a kečupy
«»
Popis:
Těstoviny
Těstoviny = potraviny vyrobené tvarováním nekynutého a chemicky nekypřeného těsta, připraveného z mlýnských obilných výrobků a vody, případně z vajec, přídatných látek a doplňků
Kečupy
• podle vyhlášky 157/2003 Sb. (k zákonu o potravinách 110/97 Sb.) se řadí k zeleninovým protlakům
Klíčová slova:
těstoviny
výroba
legislativa
jakost
skladování
přeprava
kečupy
Obsah:
- Těstoviny
VÝroba
Legislativa
Členění na skupiny a podskupiny
Označování
Požadavky na jakost
Skladování a přeprava
Kečupy
VÝroba
Požadavky na jakost
O souborech cookie na této stránce
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.