Trvanlivé pečivo
«»
Popis:
Rozdělení:
» sušenky
»
oplatky
»
piškoty
»
perníky
»
extrudované výrobky
Sušenky
»
pečou se v pásových pecích při teplotách 160 - 280 ºC, 4 - 10 minut
Drezírované (stříkané) sušenky
»
drezírování = vytlačování těsta s vyšším obsahem tuku přes dýzy (trysky), napodobuje se tak ruční cukrářská výroba, při které se pro tvarování používá textilní sáček s kónickou hubicí
Klíčová slova:
sušenky
drezírované sušenky
biskvity
keksy
krekry
oplatky
piškoty
perníky
Obsah:
- Sušenky
Drezírované (stříkané) sušenky
Lisované sušenky (biskvity)
Vypichované sušenky (keksy)
Laminované sušenky (krekry)
Oplatky
Piškoty
Perníky
O souborech cookie na této stránce
Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.