Psychologie osobnosti - prezentace OT2
Prezentace28 s. / 2. roč. / ppt
Vytvořená prezentace do Psychologie osobnosti 2014, druhé téma integrita osobnosti. Hodnocení ok :)
|
|
0,6 |
1x |
|
Seminární práce - Mystery shopping restaurace
Seminární práce10 s. / 1. roč. / docx
Mystery shopping napomáhá odstranit profesionální slepotu, neosobní příslup a neochotu zaměstnanců.Co nelze změřit, nelze ani zlepšit! Kvalitu služeb nelze ničím nahradit! Mystery shopping je kvalitativní metoda výzkumu trhu, která měří maloobchodní kvalitu služeb nebo kdy se získávají informace o produktech a službách vlastní či konkurenční firmy. Mystery shopper je výzkumník, fiktivní nakupující, který vystupuje jako normální zákazník. Jeho úkolem je nákup výrobku, kladení otázek, registrace s...
|
|
1,4 |
2x |
|
Přednášky ke předmětu Nápojová kultura
Přednášky30 s. / - roč. / doc
Alkoholové kvašení je biochemický proces, při kterém jsou rostlinné polysacharidy přeměňovány na alkohol za přítomnosti kvasinek. Kvasinky vlastní enzymy, kterými přeměňují rostlinné sacharidy na ethanol a oxid uhličitý za vzniku tepla a energie.Při anaerobních podmínkách kvasinky přeměňují glukosu na ethanol a jako vedlejší produkt vzniká oxid uhličitý.Aerobní• S přístupem vzduchu (není omezeno množství), produktem je octové kvašení, kyselina citrónová, kyselina máselná.Anaerobní • Bez volného ...
|
|
0,4 |
1x |
|
Makroekonomická charakteristika Španělska
Prezentace6 s. / 1. roč. / pptx
Makroekonomická charakteristika ŠpanělskaPočet obyvatelů : 46,4 mil. Podíl ekonomicky činného obyvatelstva : 22,9 mil.Celkem bylo k 1.7.2015 ve Španělsku registrováno 4,4 milionů cizinců s legálním pobytem.Průměrná mzdaZahrnuje: základní mzdy a platy, příplatky a doplatky ke mzdě nebo platu, odměny, náhrady mezd a platů, odměny za pracovní pohotovost a jiné složky mzdy nebo platu, které byly v daném období zaměstnancům zúčtovány k výplatě.
|
|
2,4 |
0x |
|
Technický úsek a údržba hotelu
Přednášky20 s. / - roč. / doc
TECHNICKÝ ÚSEK A ÚDRŽBA HOTELU - 1. PŘEDNÁŠKAbprebinda-intaz.cz, 602 207 662Zařízení provozoven v kostce (přečíst)(Nový) Moderní hotel - Krupička, ČernýModerní kuchyně ve společném stravovánístavební zákon - č. 183 / 2006č. 137 / 2004 - Hygienické požadavky…, poslední novela z roku 2006č. 185 / 2001 - Zákon o odpadechHierarchie podniku: 1. vrcholové vedení 2. ekonomický úsek (shání peníze), obchodní úsek (odbytová část hotelu - pokoje, restaurace), technický úsek (nákladové středisko)- nejdřív v...
|
|
0,2 |
0x |
|