Hledej Zobraz: Univerzity Kategorie Rozšířené vyhledávání

12 663
projektů


« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Projektů 403   |   Strana 1 / 11


Uni / Název projektu Kvalita MB Down
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - praktická cvičení
92,3%
1,3 1x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení mlýnských výrobků
92,3%
0,2 0x
Studijní materiál z předmětu Prohlídka jatečných zvířat + testy
92,3%
3,2 3x
Technologie masné produkce - vypracované otázky ke státnicím
92,3%
0,2 1x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení těstovin
92,3%
0,5 0x
Červená vína - odrůdy, výroba, degustace, klasifikace
92,3%
11,4 0x
Vypracované státnicové otázky z předmětu Ekologické aspekty
92,3%
3,1 0x
Téze předmětu Odpady potravinářské výroby, distribuce a prodeje potravin
92,3%
0,4 0x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kakaa a čokolády
92,3%
0,3 2x
Prezentace z přednášek Řízení kvality a bezpečnosti potravin
92,3%
2,0 2x
Vypracované státnicové otázky z Ekologie - více verzí
92,3%
6,4 5x
Mikrobiologie potravin a mikrobiologické laboratorní metody. Obecná mikrobiologie
92,3%
3,2 2x
Zásady správné výrobní a hygienické praxe pro masnou technologii
92,3%
0,5 4x
Hygiena a technologie masa - Trvanlivé masné výrobky
92,3%
1,9 2x
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3%
1,6 0x
Technologie a hygiena masa a masných výrobků - návody na cvičení
92,3%
2,3 0x
Vypracované zkouškové otázky - Bezpečnost a kvalita potravin
92,3%
3,6 2x
Vybrané kapitoly z veterinární prohlídky jatečných zvířat a masa
92,3%
6,4 1x
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení I. - Obecná mikrobiologie
92,3%
2,5 2x
Technologie masné produkce - Poznámky k okruhům státní zkoušky
92,3%
0,1 0x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení naturálních a modifikovaných škrobů
92,3%
0,1 0x
Hygienické, technologické a senzorické hodnocení kávy
92,3%
0,7 1x
Prezentace z předmětu Cizorodé látky v potravinách
92,3%
2,8 0x
Návody do cvičení z Technologie a hygieny mléka a mléčných výrobků
92,3%
1,1 4x
Chemie potravin a chemické laboratorní metody - obecné kapitoly
92,3%
1,5 1x
Vypracovaný zkouškový okruh z předmětu Analýza potravin
92,3%
1,0 2x
Druhy čaje, jejich příprava a senzorické hodnocení čaje
92,3%
0,1 2x
Vypracovaný okruh otázek ke zkoušce z předmětu Analýza potravin
92,3%
0,1 0x
Technologie a hygiena potravin živočišného původu
92,2%
4,6 3x
Přednášky - Veterinární a potravinářská legislativa
92,2%
6,8 0x
Nejčastější patologické nálezy - Prase domácí - Sus scrofa
92,0%
3,9 2x
Státnicové materiály k okruhu Technologie a hygiena potravin rostlinného původu
91,8%
22,8 0x
Hygiena a technologie drůbeže, vajec a zvěřiny
91,7%
1,8 2x
Veterinární vyšetření jatečných zvířat a masa
91,5%
3,7 1x
Doplňkové mikrobiologické vyšetřovací metody
91,4%
0,9 1x
Hygiena a technologie vegetabilních produktů
91,4%
2,8 0x
Vypracované otázky z předmětu Ekotoxikologie
91,4%
0,9 0x
Základy technologie mléka a mléčných výrobků
91,4%
0,3 4x
Hygiena a technologie brambor, škrobu, luštěnin, olejnatých semen a tuků
91,3%
1,3 1x
Produkce mléka a technologie mléčných výrobků
91,3%
2,2 1x

« První | ‹ Předešlá | Další › | Poslední »
Záznamů na stranu:      Strana:
O souborech cookie na této stránce

Soubory cookie používáme pro funkční účely, pro shromažďování a analýzu informací o výkonu a používání stránky.

Nastavení Povolit vše